topfoto

restaurantfotoRestaurant

Na het weekend vertrekt de Goereese vissersvloot. In de loop van de week keren de schepen één voor één terug met ruimen vol prachtige, verse vis. De vis wordt op vrijdag geveild. 'De klok' hangt vrijwel loodrecht boven de keuken, versere vis kan dus bijna niet! Vanuit het ruim, zo op het bord worden de heerlijkste visspecialitente door de keukenbrigade voor u bereid.

Wijnen

Al dit heerlijks wordt natuurlijk geserveerd met een mooie frisse Chablis of een smaakvolle Chardonnay naar keuze.

menukaartrestaurant

Menukaart van het restaurant

Onze menukaart bevat een veelzijdigheid aan visspecialiteiten.

Lees meer...

koudewarmebuffeten

Koude en warme buffetten

Bent u met een groot gezelschap? Wij verzorgen ook diverse luxe buffetten voorzien van een koud, warm en ijsbuffet.

Lees meer...

0001006

Meer weten over vis?

Voor groepen op aanvraag worden er rondleidingen door de visafslag georganiseerd.

Lees meer...